Osnovano

logo cw


CompanyWall doo je renomirana bonitetna kuća osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne poslovnim subjektima unaprijediti svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim klijentima, provjerom njihovih potreba i likvidnosti te poboljšanju učinkovitosti rada analizom financijskih podataka i  brojnih ekonomskih faktora. Naše višegodišnje iskustvo u poboljšanju procesa poslovanja svakodnevno obogaćujemo uspješnim poslovanjea na četiri različita europska tržišta.


Misija tvrtke CompanyWall je da primjenom suvremenih metoda pomognemo klijentima da povećaju intelektualni kapital, poslovne performanse, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja.

S našim klijentima gradimo i održavamo dugoročne poslovne odnose ponudom jedinstvenih usluga, prilagođenih individualnim zahtjevima, a vrhunskom kvalitetom usluga, dostupnošću i pouzdanošću ulijevamo sigurnost i povjerenje. Svim korisnicima naših usluga, suradnicima i partnerima na tržištu pristupamo sa brigom i poštovanjem.

Nastojimo zadovoljiti njihove specifične potrebe jer na taj način svi postajemo uspješniji. Prihvaćamo osobnu odgovornost i težimo da uvijek budemo drugačiji, bolji i potičemo napredak. Mi smo lojalni, iskreni i izravni prema našim našim klijentima i partnerima. 


CompanyWall je predvodnik umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih ali i stranih tvrtki. Naša intuitivna mreža pretvara poslovnu namjeru u poslovne rezultate. 

Svjesni smo značaja i neprocjenjive vrijednosti provjerene poslovne informacije koja omogućava poslovnim subjektima da drže korak s aktualnim lokalnim i globalnim događanjima i trendovima u suvremenom poslovanju.

Nakon višegodišnjeg iskustva znamo točno što je potrebno jednoj suvremenoj kompaniji koja želi osigurati transparentno i sigurno poslovanje.


CompanyWall simple je aktivno sudjelovanje u unapređenju tržišta u Hrvatskoj i sinonim je za tvrtku koja stalno postavlja više standarde u području poslovanja, trgovine i investicija, koja ne samo da uvodi nove poslovne navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira.

CompanyWall posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi i omogućava uvid u podatke o Vašim klijentima, suradnicima i poslovnim partnerima uz dostavljanje konačnog proračuna bonitetne ocjene po konkurentnoj cijeni, bez ograničenja upotrebe.


CompanyWall Usluge

Pristup portalu CompanyWall simple omogućava Vam obogaćivanje poslovnih podataka praćenjem poslovanja i poslovnih aktivnosti svih privrednih subjekata s kojima poslujete ili s kojima potencijalno želite ostvariti kontakt i suradnju. Naš zadatak je da Vam pomognemo donijeti pravu odluku pri odabiru, uz točnu i provjerenu informaciju o pouzdanosti buduće suradnje. Informacije o kreditnom rejtingu, sudskim sporovima, poslovnom okruženju i stabilnosti sada su Vam dostupne na jednostavan, pregledan i pouzdan način, uvidom u obrađene financijske podatke svih privrednih subjekata koji posluju na hrvatskom tržištu.

Za razliku od ponude konkurenata, naša usluga se ne produžuje automatski i tehnička podrška je potpuno besplatna. Omogućen je pristup sustavu za 3 korisnika istovremeno i lista za redovno praćenje tvrtki koje sami izaberete se automatski ažurira na tjednoj osnovi. Bez dodatne doplate dostupan Vam je popis svih aktualnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih važnih informacija koji se tiču Vaše interesne skupine koju možete sami formirati. U svakom trenutku jednostavnim pristupom možete saznati i koje su osobe zainteresirane za Vaše poslovne aktivnosti pregledom dostupnih podataka o Vašoj tvrtki. Sve informacije su predstavljene na jednostavan i pregledan način, i od neprocenjivog su značaja za brzo donošenje poslovnih odluka uz minimalan rizik.


Certfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uvjerenje naše bonitetne kuće koje se dodjeljuje tvrtkama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i financijske kriterije. Jedino na osnovi bonitetne ocjene, do koje se dolazi posebnom metodologijom i analizom financijskog izvještaja te drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svjedoči o visokoj poziciji na rasprostranjenom tržištu. Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na temelju službenih podataka o procjeni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda, strukture imovine i kapitala te drugih financijskih i ekonomskih elemenata koji su našoj bonitetnoj kući dostupni ekskluzivnom suradnjom koju CompanyWall već godinama uspješno ostvaruje s Financijskom agencijom.

Posjedovanjem certfikata, tvrtka povećava svoj kredibilitet pri poslovanju na tržištu i dobiva svjedočanstvo dugogodišnjeg kvalitetnog rada te osigurava prednost pri odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posjedovanjem ovog certifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz financijskog i ekonomskog aspekta. 

Svjesni smo da povećanje transparentnosti poslovanja ubrzava napredak ekonomije u zemlji i regiji sigurnijim poslovanjem, odnosno svođenjem rizika na minimum.  Pouzdane informacije su danas jedan od najvažnijih faktora uspješnog poslovanja, i zato je naša misija da ih učinimo dostupnim što većem broju naših klijenata.

Iskustva i preporuke naših korisnika veoma su nam važni. Zato u CompanyWall-u vjerujemo u našu zajedničku budućnost u kojoj ćemo s financijskim asistentom CompanyWall simple zajedno rasti, razvijati se i potvrditi našu ulogu u unaprjeđenju poslovanja i strategije investiranja na domaćem tržištu.


 CompanyWall d.o.o.

  • Kušlanova 27, 10000 Zagreb
  • Mob:099/349-7399
  • Email: info@companywall.hr
  • OIB: 93441573210
  • Matični broj: 04002008
  • IBAN: HR6223600001102353911