Osnovano

jednostavan za uporabu, pregledan, a istovremeno nudi i dodatne funkcije, koje će vam dodatno olakšati uporabu.

Portal sadrži dodatne funkcije za lakšu, bržu i jednostavnu uporabu:


1. Lista za praćenje

Lista za praćenje je popis tvrtki, kojeg Vi sami kreirate. Prvenstveno je namijenjena, da biste na jednom mjestu imali sve tvrtke koje često pregledavate. Ovdje Vam se nude detaljnije informacije o pojedinoj tvrtci u obliku grafa, brze informacije, bonitetna ocjena i pokazatelj rasta, stagnacije ili pad prometa tvrtke.

Kada vidite ikonu prati pomoc klikom na nju dodati ćete tvrtku na listu za praćenje, a s ikonom neprati pomoc ćete istu maknuti sa liste.

Primjer brzog pregleda na listi: 

pomoc

Upravo tako imate na samom popisu na desnoj strani kod svake tvrtke strelicu, koja pokazuje poslovanje u odnosu na prethodnu godinu.

Strelicazelena znači, da je tvrtka u odnosu na prethodnu godinu poboljšala poslovanje

Strelicazuta znači, da je tvrtka ostala na približno istom poslovanju u odnosu na prethodnu godinu.

Strelicacrvena znači, da je tvrtka smanjila svoje prihode i da posluje slabije nego prethodne godine


2. Izvoz godišnjeg izvještaja

Na detaljnom pregledu tvrtke, klikom na ikonu pomoc pdf možete izvest cjelokupni financijski izvještaj u PDF formatu, u preglednom i praktičnom formatu.


3. Tko me je tražio

Na tom popisu imate pregled koja od registriranih tvrtki je pregledavala vaše financijske podatke. Također možete vidjeti broj ne registriranih korisnika, koji su si gledali osnovne podatke o vašoj tvrtci. Usluga je praktična, vidjet ćete i da li je po portalu CompanyWall simple netko pregledavao vaše poslovne partnere, kupce ili dobavljače. 


4. Dražbe

CompanyWall simple vam omogućuje pregled svih dražbi, pokretnina i nekretnina sa područja cijele Hrvatske. Isto takom kod nas objavljene dražbe sadrže službeni dokument sa svim sudskim informacijama.

pomoc drazbe

drazba pomoc


5. Stečajevi

Svi aktualni stečajevi su objavljeni i na portalu CompanyWall simple. Tako ste uvijek u toku i znate koje tvrtke su u stečaju i s kime u budućnosti poslovati a s kime ne.

duznik


6. Najbolje tvrtke

Certifikat bonitetne odličnosti vam podiže kredibilitet kod vaših poslovnih partnera, dobavljača, kupaca i svrstava Vas u sam vrh kredibilnosti tvrtka.

Najbolje tvrtke su one koje su dobile certifikat bonitetne odličnosti i spadaju u vrh bonitetnih ocjena. Za dobivanje certifikata odličnosti se informirajte na email info@companywall.hr ili nas nazovite na 099/349-7399